Най-странният хотел в света (СНИМКИ)

Added: 29/01/2019
nay-stranniyat-hotel-v-sveta-snimki-265-1.jpg nay-stranniyat-hotel-v-sveta-snimki-265-2.jpg nay-stranniyat-hotel-v-sveta-snimki-265-3.jpg nay-stranniyat-hotel-v-sveta-snimki-265-4.jpg

Едва ли си представяте, че когато отседнете в хотел за няколко дни, всяка сутрин ще имате различен изглед от прозореца си. Това вече е напълно възможно благодарение на хотела Utter Inn. Той се слави с това, че е най-малкият и в същото време сред най-романтичните хотели на планетата. Разположен е на брега на град Вестерос.

Особеното на хотела е, че работи само през топлите месеци – от април до октомври. Причината е, че през останалото време езерото Меларен, в което се намира хотелът, е замръзнало. Верандата е едно от любимите места на гостите. Оттам се разкрива невероятна гледка към брега.

Хотелът е дело на скулптора Михаел Генберг. Той е част от проекта му „алтернативни жилищни пространства”. Състои се от две стаи – едната е на повърхността на сградата, а другата – на 3 метра под водата. Етажът, който се намира над водата, разполага с кухня и баня, а стаята под морското равнище е спалня и разполага с панорамна гледка към морското дъно.

източник: факти.бг

Call Us!

For more info and inquiries:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Like our Facebook page