Когато външността лъже

Добавена на: 23/02/2018
kogato-vanshnostta-lazhe-136-1.jpg kogato-vanshnostta-lazhe-136-2.jpg kogato-vanshnostta-lazhe-136-3.jpg kogato-vanshnostta-lazhe-136-4.jpg kogato-vanshnostta-lazhe-136-5.jpg kogato-vanshnostta-lazhe-136-6.jpg

 

В британското графство Корнуел повечето къщи са стари. Някои дори са на 300 години. Малцина са тези, които биха искали да живеят в толкова стар имот, който има и редица други минуси като например малки прозорци и ниски врати. В някои от тях обаче си струва да се надникне вътре.

Въпросната къща, която е напълно преобразена отвътре, е построена през 1600 г. Наскоро тя е сменила собствениците си. Младата двойка е успяла да преобрази имота буквално до неузнаваемост. Прилагайки новия дизайн на къщата, тя е трябвало да реши няколко проблема наведнъж. Единият от тях е бил много малките прозорци. Преди 300 години те умишлено са се правили миниатюрни, за да се запазва по-лесно топлината в помещенията. Именно поради това обаче в стаите попада и по-малко количество естествена светлина. За да компенсират донякъде този недостатък, младите са решили да боядисат помещенията в светли тонове и да ги обзаведат с мебели в пастелни цветове.

 Основният акцент на къщата е старинна камина. Решението е било тя да остане в автентичния си вид, но да се модернизира съобразно новите противопожарни изисквания. Също така новите собственици са оставили старинен сандък, който са превърнали в маса.

 И ако дневната е запазила автентичния си стил, то кухнята е обзаведена по последен писък на модата. Въпреки това атмосферата от едно време е запазена. Освен кухня и дневна в старинната къща има и детска стая и родителска спалня.

 

След като ремонтът е бил напълно завършен новите собственици са решили да го отдават под наем на всеки, който иска да се докосне до миналото, но без да се лишава от удобствата на днешния ден.

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook