ЗА НАЕМАТЕЛЯ

В национална компания Евро Хоум България (Европейски дом в България), специализирана в сферата на комплексните услуги в недвижими имоти и собственост,  сме посветени да Ви помогнем да намерите идеалния за вас имот под наем. Ние вярваме, че наемането на имот не е причина да се приеме нищо по-малко от перфектното и не е изненада, че повечето ни наематели подновяват и удължават договорите си.

for-the-tenant-1.jpg (29 KB)

Ако търсите имот под наем, ние разполагаме с богато разнообразие от стаи, апартаменти, къщи, офис и бизнес площи, както и други  имоти под наем. Освен това, ако имате специализирани изисквания, включително и международни наеми, краткосрочни договори за наем, или изискване за настаняване за спортно събитие, почивка или бизнес среща, ние ще бъдем Вашият коректен и доказан партньор.

С дългогодишния си опит и натрупани знания в сферата на недвижимата собственост за дребните детайли, както и подводните камъни, ние ще предотвратим загубата ви на много време в търсене в Интернет, многобройните разговори, неосъществените огледи, както и предлагани имоти от непрофесионалисти в сектора, за които Вашите потребности не са толкова важни, колкото техния финансовия резултат.

for-the-tenant-2.jpg (29 KB)

Какво трябва да направя, за да си намеря перфектния имот под наем?

Препоръчваме Ви първо да се свържете с наш представител, за да получите безплатна консултация относно процеса при сключването на най-изгодната сделка за Вас. Това може да стане чрез нашата онлайн форма чрез уебсайта ни, както и чрез лично посещение в някой от офисите ни, телефонно обаждане, е-мейл или чрез социалните мрежи. За да бъдем максимално точни в преценката си за най-подходящият имот за Вас, ще потърсим отговори на няколко въпроса, свързани с изискванията ви - независимо какви са те!

Как ще  избера на кои имоти да направя оглед?

С максимална бързина и Ваша неангажираност, ние ще изведем най-точните имоти за Вас от множеството предложения, които често вече са реализирани или недействителни на пазара - грешно предложена локация, достъп, състояние и условия. Как знаем това? - нашите консултанти всеки ден следят пазара на недвижими имоти и лично оглеждат всеки един обект, преди да Ви бъдат предложени. Така ние ще подберем обективно най-подходящите предложения за Вас, като така ще ви спестим много време, нерви и средства.

for-the-tenant-3.jpg (53 KB)

Кога ще се запозная с моя имот под наем?

След като сме подготвили и обсъдили с Вас най-подходящите  и актуални предложения на пазара, ние ще организираме провеждането на огледи, като те са напълно безплатни и вие няма да заплащате нищо за тях. Времето на всеки един е изключително ценно и в тази връзка ние максимално ще се съобразим с Вашите лични и професионални ангажименти, за да направим вземането на решения от Ваша страна забавно и интересно приключение. Затова и ние сме на разположение всеки ден, без да се притесняваме, че ще ни потърсите в почивния или празничния  за Вас ден! По време на огледите до Вас ще бъде обучен наш консултант, който ще ви отговори на възникналите в процеса въпроси, както и би могъл да даде препоръки и насоки за всички положителни и отрицателни страни на района, достъпа и конкретния имот. Ние ще подготвяме  и ще ви запознаваме своевременно с всяко ново предложение на пазара, докато не намерим най-доброто решение за Вас!

for-the-tenant-4.jpg (48 KB)

Усещам, че това е моя имот! - Какво да направя, за да го имам?

След като сме избрали най-подходящото решение за Вас, нашите юристи ще изготвят договор за наем, както и приемно-предавателен протокол. Разбира се, Вие ще се запознаете с тях предварително, за да можем максимално да защитим интересите Ви пред наемодателя. Нашите консултанти ще проверят документите, свързани със собствеността на имота, ще подготвят необходимите документи и справки от страна на собственика на наемания имот, за да имате допълнителна гаранция, че нещо не Ви убягва. Ние ще организираме в най-подходящия от нашите офиси среща между страните, за да сключим договора за наем, а след това ще бъдем плътно до Вас, за да можете да се нанесете в наемания имот в следващите дни - без неизравнени сметки, с ясни условия и параметри при наемането му. Нашите консултанти ежедневно следят промените по местната и национална нормативна уредба, както и най-добрите практики на пазара, за да сте сигурни, че ще получите най-доброто.

for-the-tenant-5.jpg (28 KB)

Честито, Вие вече имате перфектния имот за Вас!

Как стана това? - доверихте се на доказан лидер в сферата на недвижимите имоти в Североизточна България, който Ви подпомогна да вземете най-доброто решение при максимално добри условия за Вас!

За нас е изкючително важно да сключим успешна и добра за Вас сделка, като ще очакваме да ни препоръчате на Ваши близки, роднини или колеги.

Доверете се на професионализма!

thumbs-up.jpg (19 KB)

 

Оставаме верни на нашето мото: Заедно можем повече!

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook