ЗА КУПУВАЧА

Международна компания, специализирана в сферата на недвижимите имоти и собственост, Евро Хоум България (европейски дом в България) ще превърне Вашето участие на имотния пазар в положително и интересно преживяване. Чрез нашия уебсайт ние ще Ви предоставим надеждна информация, за да можете да разглеждате, избирате, сравнявате и да се информирате за най-актуалните и изгодни предложения на пазара на недвижими имоти и тенденциите в развитието му. Като професионален агент по недвижими имоти и собственост най-силно специализиран в Североизточна България, ние ще Ви предложим най-добрите местни практики и експертни съвети, съобразени с Вашите изисквания.

Евро Хоум България е запазена марка на българския пазар в сферата на всякакви видове търговски сделки с недвижими имоти и собственост, както и действия по строително монтажни работи с регистров номер на марката 95436 от 29.11.2016 година от Патентно ведомство на Р.България.

for-the-buyers-1.jpg (20 KB)

Ние знаем, че нашите  клиенти рядко влизат през жизнения си път в имотния пазар - покупка на недвижим имот. С ясно съзнание разбираме, че зад подобни решения стоят конкретни потребности и мечти на хора, цели семейства и компании.  Затова ние ще бъдем плътно до Вас през целия процес на покупка на имот. Заедно с Вас и доказаните ни контрагенти, в един отбор, ще постигнем максималните Ви цели на оптимална сигурност и в приятна среда. Ние следваме нашето мото: Заедно ще постигнем повече! - заедно с Вас.

Още когато гледате облаците, дъждът, планините, морето или друго чудо в Североизточна България и мечтаете да притежавате дом или бизнес в региона, потърсете ни! Ние от опит знаем, как различните хора разбират потребностите си, криещи се зад думата недвижим имот - дом, офис, търговска част, складово-производствени площи, земеделска земя, а даже и от една малка, китна вила на брега на язовир или с изглед към планините. Нека да мечтаем!- само така човечеството прогресира. А докато има човечество, ще има и сделки с недвижими имоти.

for-the-buyers-2.jpg (24 KB)

Какво да направите, след като дойде идеята за покупка?

Първото, което трябва да направите е да се свържете с нас, защото така ще получите безплатна професионална консултация и заедно ще начертаем план за етапите при сключването на изгодна сделка за Вас. Това може да стане чрез нашата онлайн форма за запитване, както и чрез лично посещение в някой от офисите ни, телефонно обаждане, е-мейл или чрез социалните мрежи. Екипът ни е опитен, качествено подготвен и ежедневно участва активно на пазара, като това е една отлична предпоставка, за да достигнете до успешна покупка на недвижим имот на възможно най- оптималната цена. Ние знаем, че всеки клиент има индивидуални потребности и изисквания. След, като се свържете с нас и разберем Вашите параметри ще подберем някой от нас за Ваш личен консултант. По този начин Вие ще получите индивидуално отношение и във всеки един момент ще знаете, че някой се грижи за сбъдването на Вашата мечта и има на кого да разчитате.  От опит знаем, че най-важното за всеки купувач на този пазар е да се осигури финансирането на идеята.  В повече от 60% от покупките на имотния пазар се сключват със заемен капитал от банка-кредитор. Това не трябва да Ви притеснява - ние ще ви насочим към водещи банки с доказано добри практики за една безплатна консултация и ще ви подпомогнем да получите оптимални условия на най-добрата цена.  Множеството ни клиенти възползвали се вече от тази възможност, могат да го докажат. Препоръчваме Ви да се доверите на консултант от екипа ни, за да сондираме задълбочено вашите цели в актуалността на имотния пазар и така ще ви спестим много нерви, средства и време. Ние ще изготвим договор за възлагане, с които ще оформим правата и задълженията ни и така ще си засвидетелстваме взаимно сериозните си намерения. Убедени сме, че още не знаете, че на Вас се пада честта да изисквате, а ние да изпълняваме.  Доверете се на професионализма!

for-the-buyers-3.jpg (43 KB)

Какво да очаквате?!

След като създадем профил на желания от Вас имот и оформим сериозните си намерения, вие ще имате възможност да използвате целия човешки и материален ресурс на компанията, като ние ще подготвим всички възможни варианти, които отговарят на Вашите потребности и изтънчени изисквания. С дългогодишния си опит и натрупани знания за дребните детайли, както и подводните камъни, ние ще предотвратим загубата ви на време в търсене в Интернет, многобройните разговори, неосъществените огледи, както и предлагани имоти от непрофесионалисти в сектора. Нашият екип ще изтъкне пред Вас всички добри и лоши черти на подготвените имоти и също така ще имате възможност да се запознаете с тях детайлно, като получите от нас подготвените предложения по електронен път. Екипът на Евро Хоум България е изцяло обвързан с клиентите ни и ще подсигури обема и качеството на информация, независимо от метерологичната или финансова обстановка, защото следваме мотото ни „Заедно ще постигнем повече!“.

for-the-buyers-4.jpg (34 KB)

Кога ще се запознаете с желания имот?

След като се запознаете с актуалните предложения  за желания от Вас недвижим имот на пазара, ние ще организираме огледите, като изцяло се съобразим с Вашите лични или професионални ангажименти. Ние ще бъдем на Ваше разположение 24 часа, 7 дни в седмицата! По време на отгледите, до Вас ще бъде наш професионално подготвен представител, който ще ви подава сигнали, ще насочва вниманието ви към „малките“ детайли, както и ще може да отговоря на всички възникнали при Вас въпроси. Вашият консултат ще следи за всяко ново предложения на пазара и Вие ще сте от първите, които ще бъдете запознати с него. За всеки имот, с който сме се запознали заедно ще подготвим договор за оглед, с който ще бъде отбелязано времето и мястото на представянето му.

for-the-buyers-5.jpg (34 KB)

Какво да правя, когато позная моя недвижим имот?

С опитът ни, натрупан през годините на неуморен труд, ние вече не чуваме думите, а четем езикът на тялото. Често срещаме клиенти, които показват с действията си, че желаят силно даден имот, но думите им казват друго. Убедени сме, че искате отстъпка- оставете това на нас!- нали се договорихме- Вие изисквате, ние изпълняваме! Когато изведем на преден план най-подходящия за Вас имот, разбира се заедно, нашите юристи ще направят всички необходими проверки, свързани със собствеността на имота и най-добрите практики да реализираме успешна сделка. Ще подготвим предваритлен договор, който ще разгледаме предварително с Вас и ще целим да постигнем максимално добрите условия за Вас.

for-the-buyer-6.jpg (17 KB)

Кога най-накрая ще приключи?

След като сме подписали предварителния договор, ние ще Ви съдействаме и в банката-кредитор за бързото набавяне и комплектоване на документите, необходими за отпускане на кредит. Получавайки официално потвърждение от банката-кредитор, ние ще Ви организираме изповядването на сделката в нотариална форма. С времето си извоювахме името на коректни контрагенти и можем да предложим най-добрите Нотариуси в региона, като съотношение цена/качество/репутация. Ние следим ежедневно за промени в нормативната уредба, засягаща имотния пазар, както и необходимита документация за успешно сключване на сделката. Екипът ни ще следи да бъдат преведени всички суми по сделката и да бъде предадено владението на недвижимия имот във Ваши ръце, в състоянието, в което сме го договорили при подписването на предварителен договор.

Честито, Вие сте собственик на желан от Вас имот!- дом, бизнес или мечта.

Да, точно така!-ние сбъдваме мечти и това го показват всички наши последователи и коментари в социалните мрежи.

for-the-buyers-7.jpg (41 KB)

Разбира се, уважаеми клиент, това беше  изложение на възможен вариант за покупка на недвижим имот.  Разбира се, че не винаги има кредитиране в сделките, участниците са юридически лица, необходима е делба на имот преди неговата покупка. Уважаеми клиенти, ние сме подготвени да се съобразим с Вашите изисквания и да представим най-добрите практики на пазара. Защо ли?- защото за нас няма по-добра реклама от Вашата препоръка пред близки, роднини или колеги.

Благодарим Ви, че ни се доверихте!

thumbs-up.jpg (19 KB)

 

 

Оставаме верни на нашето мото: Заедно можем повече!

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook