Продава Складово помещение

35 €
Описание на обекта
Оферта: 18492

ЕКСКЛУЗИВНО! ЦЕНАТА Е НА КВ.М. ЗЕМЯ- СГРАДИТЕ СА БОНУС! Евро Хоум България предлага на вниманието Ви индустриален парк, състоящ се от урегилурана земя и система от сгради. Имотът се намира непосредствено до пристанище Варна- Запад  и Южна промишлена зона на Девня.. Индустриалната земя е 200 метра от главен път (крайезерен). В имота има ток и вода, а през част от него преминава и мръсен канал. В терена са разположени сгради с обща площ от 1240 кв.м. на едно ниво, проектна документация за 800 кв.м. складово помещение с височина 9 метра, както и навес с площ от 300 кв.м..  Теренът попада в зона за складово-производствена дейност в високи параметри на застрояване.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на  0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област Варна
Район: гр. Девня
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Складово помещение
Площ: 1 500 кв.м
Цена: 35 €
Площ на парцела: 17000 кв.м
Етаж: 1
Брой етажи: 1
Общо застрояване (кинт): 1.2-2.5
Плътност: 40-60%
Височина до покрив: 10 м
Разстояние до море: 25 км
Разстрояние до асфалт: 200 м
Регулация
Разрешително за ползване (акт 16)
Ток
Вода
Канализация
Лице на асфалт
Панорама
Необзаведен
Климатик
Гараж
Парко-място
Свободен паркинг
Възможност за лизинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook