Продава Промишлен парцел

63 €
Описание на обекта
Оферта: 18495

ЦЕНАТА Е НА КВ.М.! Евро Хоум България предлага на вниманието Ви индустриален терен, подходящ за складово-логистична дейност, шоу-рум, производствена база. Имота е с лице на главен път Варна-Добрич. Равен, с необходимите комуникации. Високи параметри на застрояване.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област Варна
Район: гр. Аксаково
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Промишлен парцел
Площ: 9 000 кв.м
Цена: 63 €
Общо застрояване (кинт): 1-2.5
Плътност: 40-80%
Височина до покрив: 10 м
Разстояние до море: 11 км
Регулация
Вода
Канализация
Газификация
Лице на асфалт
Панорама
Свободен паркинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook