Продава Промишлен парцел

224 999 €
prodava-parcel-grad-varna-zapadna-promishlena-zona-7817-3.jpg prodava-parcel-grad-varna-zapadna-promishlena-zona-7817-4.jpg prodava-parcel-grad-varna-zapadna-promishlena-zona-7817-5.jpg
Описание на обекта
Оферта: 7817

ЕКСКЛУЗИВНО! АТРКТИВНА ЦЕНА! Агенция за недвижими имоти 'Евро хоум България' предлага на Вашето внимание атрактивен парцел с голямо лице на крайезерен път. Зоната е силно индустриално-развиващата се, като в съседство има изградени готови проекти. Имотът е отличен за складово-производствена дейност, ТИР-паркинг, ТИР-сервиз, логистичен център, бетонов възел и т.н. По общия устройствен план попада в зона за транспортна дейност и логистика. 

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Западна промишлена зона
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Промишлен парцел
Площ: 7 600 кв.м
Цена: 224 999 €
Подробен устройствен план
Ток
Вода
Канализация
Лице на асфалт
Панорама
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook