Продава Промишлен парцел

158 999 €
Описание на обекта
Оферта: 3148


Компания, специализирана в продажбите на индустриални недвижими имоти предлага на Вашето внимание атрактивен промишлен парцел в чертите на Западна промишлена зона. Имотът е разположен в близост до крайезерен път и Варна комерс. Парцелът е равен и има действащ ПУП-ПРЗ с високи параметри на застрояване: кинт 2.4, плътност 70% и височина до 15 метра. С направено предварително проучаване в района има достатъчно мощност за ел. и ВиК захранване, а на границата с имота преминава и канализация.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Западна промишлена зона
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Промишлен парцел
Площ: 4 350 кв.м
Цена: 158 999 €
Общо застрояване (кинт): 2,4
Плътност: 70%
Височина до покрив: 15 м
Разстояние до море: 1 км
Регулация
Подробен устройствен план
Ток
Вода
Канализация
Панорама
Възможност за лизинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook