Описание на обекта
Оферта: 18484

Евро Хоум България предлага за продажба атрактивен индустриален терен в бързоразвиваща се складово-производствена територията, граничеща с гр.Игнатиево и автомагистрала Хемус. Теренът е с лица на асфалтов път, като достъпът му съвсем скоро ще бъде през пътно съоръжение тип "детелина", което предстои да се изгради само на 600 метра разстояние. Поземленият имот е с действащ ПУП-ПЗ (Пп) с високи параметри на застрояване, а именно: 80% плътност, кинт 1.2,  мин.озеленяване 20%. Документите са на последна фаза по смяна на предназначението към МЗХ.

Отличен за всякакъв вид складово-производствена дейност.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област Варна
Район: гр. Игнатиево
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Парцел
Площ: 4 788 кв.м
Цена: 150 000 €
Общо застрояване (кинт): 1.2
Плътност: 80
Озеленяване: 20 %
Разстояние до море: 12 км
Летище: 4 км
Подробен устройствен план
Ток
Вода
Канализация
Лице на асфалт
Панорама
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook