Описание на обекта
Оферта: 18073

Компания специализирана в сферата на недвижимите имоти и собственост, в град Варна - "Евро Хоум България", представя на Вашето внимание парцел с лице на главен път - Е87. От имота се открива страхотна панорама на част от с. Кранево и морето. Площта на позeмления имот е 806 кв.м. Има проект за семеен хотел с РЗП 970 кв.м.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област Добрич
Район: с. Кранево
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Парцел
Площ: 806 кв.м
Цена: 144 999 €
Разстояние до море: 1 км
Летище: 35 км
Регулация
Ток
Вода
Канализация
Лице на асфалт
Панорама
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook