Описание на обекта
Оферта: 18069

ЕКСКЛУЗИВНО! WWW.EUROHOME.BG Международна компания Евро Хоум България предлага на Вашето внимание урегулиран парцел, находящ се в квартал Победа, град Варна. Имотът е първи на бул.Цар Освободител и граничи с шоу-рум Тойота, като лицето му е 45 метра. Теренът е с трайно предназначение: Урбанизирана зона до 10 метра. Подходящ за всякакъв вид складово-търговски дейности.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Победа
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Парцел
Площ: 2 350 кв.м
Цена: 149 999 €
Височина до покрив: 10 м
Разстояние до море: 3 км
Летище: 5 км
Разстрояние до асфалт: 20 м
Регулация
Канализация
Лице на асфалт
Панорама
Възможност за лизинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook