Описание на обекта
Оферта: 3153


Предлагаме на Вашето внимание индустриален парцел, подходящ за всякакъв вид търговска, складова и производствена дейност в района на Метро. Имотът е с правоъгълна форма и има лице на два пътя. Отличен потенциал за застрояване: кинт 2.5, плътност 50%, височината не е ограничена. На границата с имота се намират- ток, вода и канализация.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Метро
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Парцел
Площ: 700 кв.м
Цена: 100 €
Общо застрояване (кинт): 2,5
Плътност: 50
Разстояние до море: 2 км
Летище: 2 км
Регулация
Ток
Вода
Канализация
Лице на асфалт
Свободен паркинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook