Описание на обекта
Оферта: 18488

Евро Хоум България предлага за продажба парцел с отличен потенциал за развитие, намиращ се на границата с кв.Аспарухово, град Варна. От терена се открива прекрасна градска и морска панорама. Подходящо за смесено застрояване- производство, жилищно, търговско. Граничи с асфалтов път и комуникации. Евро Хоум може да ви съдейства с промяната на предназначение на парцела, както и набавяне на други строителни и инфраструктурни книжа.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Аспарухово
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Парцел
Площ: 30 000 кв.м
Цена: 59 €
Общо застрояване (кинт): 2
Плътност: 40-60
Височина до покрив: 15 м
Разстояние до море: 1.5 км
Летище: 12 км
Ток
Вода
Канализация
Лице на асфалт
Морска панорама
Панорама
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook