Описание на обекта
Оферта: 13428

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ!!!  Компания за недвижими имоти в гр. Варна "Евро Хоум България" предлага на Вашето внимание, офис помещение с перфектна локация! На площ от 262 кв.м. са разпределени десет офиса, с обща квадратура 245 кв.м. и санитарно помещение - 16,5 кв.м. Имотът е ситуиран на първи етаж. Получавате чудесна локация - пет минути пешеходно разстояние от Катедралата и излаз на главен булевард с голям човеко и автопоток. Предложението е подходящо за кол център, инвестиционна компания, счетоводна фирма, адвокатска кантора, езиков център и други.

Посочената цена е без ДДС.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Идеален Център
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Офис
Площ: 262 кв.м
Цена: 129 999 €
Етаж: 1
Брой стаи: 10
Разстояние до плаж: 1 км
Разрешително за ползване (акт 16)
Ток
Климатик
Свободен паркинг
Сервизни помещения
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook