Продава Къща

4 999 €
Описание на обекта
Оферта: 18442


Компания специализирана в сферата на недвижимите имоти и собственост, в град Варна - Евро Хоум България, представя на Вашето внимание къща в село Млада Гвардия. Състои се от веранда, коридор, дневна с кухненски бокс, спалня, килер, баня и тоалетна и стая на втори етаж. Парцела е с площ от 640 кв.м., като към него има възможност да бъдат закупени и два съседни имота.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област Варна
Район: с. Млада гвардия
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Къща
Конструкция: Тухла
Площ: 60 кв.м
Цена: 4 999 €
Площ на парцела: 640 кв.м
Брой етажи: 2
Регулация
Ток
Вода
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook