Продава Къща

59 999 €
Описание на обекта
Оферта: 3556


АГЕНЦИЯ ЗА НЕДВИЖИМИ ИМОТИ В ГР.ВАРНА-"ЕВРО ХОУМ БЪЛГАРИЯ" предлага на Вашето внимание чудесен имот в чертите на град Долни Чифлик. Къщата е на три етажа, всеки с площ от 60 квм.м. Всеки етаж се състои от три стаи, като функциите им зависят от предпочитанията на новия собственик. Жилището се предлага с поставена ПВЦ дограма, а подовете са от дъбов паркет с високо качество, произведен в България. 

Имотът се намира близо до река Камчия и красивия резерват Лонгоза, защитен обект на ЮНЕСКО и част от световната мрежа биосферни резервати. Районът разполага с изключително богати неусвоени ресурси за развитие на туризъм от традиционен морски ваканционен туризъм до все по-търсените напоследък алтернативни форми на селски, познавателен, ловен и еко-туризъм.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област Варна
Район: гр. Долни чифлик
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Къща
Конструкция: Тухла
Площ: 180 кв.м
Цена: 59 999 €
Площ на парцела: 500 кв.м
Брой етажи: 3
Брой стаи: 9
Ток
Вода
Канализация
Панорама
Гараж
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook