Продава Къща

35 999 €
prodava-kashta-oblast-dobrich-gr-general-toshevo-18455-1.jpg prodava-kashta-oblast-dobrich-gr-general-toshevo-18455-2.jpg prodava-kashta-oblast-dobrich-gr-general-toshevo-18455-3.jpg prodava-kashta-oblast-dobrich-gr-general-toshevo-18455-4.jpg prodava-kashta-oblast-dobrich-gr-general-toshevo-18455-5.jpg prodava-kashta-oblast-dobrich-gr-general-toshevo-18455-6.jpg prodava-kashta-oblast-dobrich-gr-general-toshevo-18455-7.jpg
Описание на обекта
Оферта: 18455


Компания специализирана в сферата на недвижимите имоти и собственост, в град Варна Евро Хоум България, представя на Вашето внимание къща с парцел в град Генерал Тошево, област Добрич. Къщата е почти в самия център и е със застроената площ от 113 кв.м. Стаите са чисти и поддържани. Двора е 780 кв.м., обработван и почистен, което е видно и на снимката. В двора има и вътре в къщата има течаща вода. Къщата е с два входа, удобна за ползване и от две семейства.  Разполага с две спални, един хол, една дневна, две кухни, два коридора , вътрешна баня и тоалетна, в общо помещение. Има и маза, в която се влиза от двора. 

Всички стаи имат комини, но има възможност и за прекарване на газ за битови нужди, тъй като пред самата входна врата на имота преминава газовото трасе. Банята и тоалетната са на шахта, но и за тях има възможност за включване към отходната канализационна мрежа. 
В града има поликлиника, 2 аптеки, дрогерия, автогара, ж.п. гара, ресторант, 4 магазина за хранителни стоки, 2 магазина за прясно месо и колбаси, няколко магазина за дрехи и обувки, 2 магазина за дом. потреби, магазин за мебели и бяла техника. Има и борса за строителни материали, 3 банки, офиси на 3 кабелни оператори, офиси на фирми за РVC дограма, община и районен съд. За семейства с по- малки деца има 2 детски градини, едно начално и две средни училища.  Има също няколко бензиностанции и 2 борси за дърва и горивни материали, магазин за дом. любимци и ветеринарен кабинет.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област Добрич
Район: гр. Генерал Тошево
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Къща
Конструкция: Тухла
Площ: 115 кв.м
Цена: 35 999 €
Площ на парцела: 780 кв.м
Брой етажи: 1
Брой стаи: 5
Регулация
Разрешително за ползване (акт 16)
Вода
Лице на асфалт
Обзаведен
Парко-място
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook