Описание на обекта
Оферта: 18491

Евро Хоум България предлага на Вашето внимание цяла сграда с прилежаща земя в централната част на град Варна. Сградата е на пет нива, като на партерният етаж е обособен на търговско помещение, а под него има сладово помещение към него. Над партерният етаж са разположени три жилищни етажи.  За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: ЖП Гара
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Къща
Конструкция: Тухла
Площ: 402 кв.м
Цена: 500 000 €
Разстояние до море: 1 км
Разстояние до плаж: 1 км
Летище: 9 км
Регулация
Подробен устройствен план
Разрешително за ползване (акт 16)
Ток
Вода
Канализация
Газификация
Лице на асфалт
Панорама
Необзаведен
Свободен паркинг
Възможност за лизинг
Сервизни помещения
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook