Продава Къща

350 000 €
prodava-kashta-grad-varna-vinica-17674-1.jpg prodava-kashta-grad-varna-vinica-17674-4.jpg prodava-kashta-grad-varna-vinica-17674-6.jpg prodava-kashta-grad-varna-vinica-17674-7.jpg prodava-kashta-grad-varna-vinica-17674-8.jpg prodava-kashta-grad-varna-vinica-17674-13.jpg
Описание на обекта
Оферта: 17674

Компания специализирана в сферата на недвижимите имоти и собственост, в град Варна Евро Хоум България, представя на Вашето внимание четириетажна къща с площ 700 кв.м. и двор 728 кв.м. Имота е разположен на два километра североизточно от Варна.  Състои се от три самостоятелни, просторни и слънчеви жилищни етажа с тераси, с изглед към морето и града. Къщата е проектирана в модерен стил с орнаменти от ковано желязо на балконите и оградите, пвц дограма с двоен стъклопакет, покривът е покрит изцяло с керемиди.

 Разпределение на етажите:

Сутеренът е пет стаи с площ от 155 кв.м. Подходящ за фитнес или спа център, бизнес обучения и семинари. Първият етаж е 180 кв.м. м, пет стаи, три бани, мокро помещение и тераси.

Вторият етаж е с площ от 185 кв.м: просторен хол, кабинет, три стаи, две бани, мокро помещение и тераси.

Третият етаж е с площ от 180 кв.м: просторен хол, пет стаи, две бани, мокро помещение и тераси. 

Всеки апартамент разполага с 3 паркоместа в двора. 

Къщата е подходяща за постоянно пребиваване и може да се използва за бизнес и реализация на всякакви търговски идеи. Например, като мини-хотел, център за здраве или красота, център за обучение, за промишлени цели, жилище, за представителство на компанията и други. 

Четырехэтажный дом площадью 700 кв.м и дворовым участком 728 кв.м находится в двух км на северо-восток от города Варны. Дом состоит из трех самостоятельных, просторных и солнечных жилых этажей с террасами, с морской панорамой и красивым видом. Дом проектирован в современном стиле с орнаментами из кованого железа на балконах и ограждениях, металлопластиковыми окнами с двойным стеклопакетом, крыша покрыта керамическими черепицами.

Распределение этажей: 

Цокольный этаж- пять помещений площадью - 155 кв.м подходящие для фитнес зала или спа-салона, бизнес-тренингов, семинаров.

 Первый этаж  площадью - 180 кв. м,  пять комнат, три ванные комнаты, прачечная и террасы.

 Второй этаж площадью- 185 кв.м: просторная гостиная, кабинет, три комнаты, две ванные, прачечная и террасы.

 Третий этаж площадью 180 кв.м: просторная гостиная, пять комнат, две ванные, прачечная и террасы.

К каждому апартаменту предусмотрены по 3 парковочных места во дворе дома.

 

Дом подходит для постоянного проживания, а также можно использовать для бизнеса и реализации любых коммерческих идей. Например, как мини-гостиница, оздоровительный или косметологический центр, тренинговый центр, для производственных целей, резиденция для представительства фирмы и другое.

 

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Виница
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Къща
Площ: 700 кв.м
Цена: 350 000 €
Брой етажи: 4
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook