Описание на обекта
Оферта: 18471

Предлагаме на Вашето внимание дворно място в местност Добрева чешма, кв. Виница, град Варна. Имотът се намира до бар "Наздраве", като двора е с площ от 750 кв.м. (ъглов). В него има къща на два етажа с обща площ от 50 кв.м. (за ремонт). Ток- на границата, вода - в парцела. Парцела е равен, в него има много плодни дръвчета, а от къщата се открива красива горска панорама. Съседните имота са целогодишно обитаеми. Ако търсите тишина и спокойствие- това е вашето място!

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: м-т Добрева чешма
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Къща
Конструкция: Тухла
Площ: 50 кв.м
Цена: 19 500 €
Година на построяване: 1990
Чиста жилищна площ: 50 кв.м
Площ на парцела: 750 кв.м
Брой етажи: 2
Брой стаи: 4
Разстояние до море: 4 км
Разстояние до плаж: 4 км
Летище: 15 км
Разстрояние до асфалт: 500 м
Регулация
Разрешително за ползване (акт 16)
Ток
Вода
Панорама
Необзаведен
Допълнителни постройки
Свободен паркинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook