Описание на обекта
Оферта: 18167

Компания специализирана в сферата на недвижимите имоти и собственост, в град Варна - Евро Хоум България, представя на Вашето внимание семеен хотел разположен край Морската градина и само на 10 минути пеша от централния плаж на града.

Хотелът разполага с просторни стаи с балкони, повечето от които са с изглед към морето. Намира се в тиха част на Варна, близо до центъра на града и недалеч от Златни пясъци, с идеално местоположение за релаксираща ваканция на плажа. Край хотела има магазини, също така минават градски автобуси, осигуряващи удобно придвижване.За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Бриз
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Хотел
Конструкция: Тухла
Площ: 1 320 кв.м
Цена: 1 300 000 €
Площ на парцела: 580 кв.м
Брой етажи: 5
Разстояние до море: 0,5 км
Разрешително за ползване (акт 16)
Ток
Канализация
Обзаведен
Климатик
Парко-място
Сервизни помещения
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook