Описание на обекта
Оферта: 18469

Двустайни на цени от: 37 900 евро и тристайни от: 60 000 евро.
Компания специализирана в сферата на недвижимите имоти и собственост, в град Варна - Евро Хоум България, представя на Вашето внимание нова сграда с уникална панорама към града и Варненския залив. Сградата е на 11 етажа и разполага с 55 апартамента, гаражи и паркоместа. Апартаментите се предлагат по БДС, като има възможност и за завършването им до ключ с с избрани от клиента материали.  Има възможност за покупка на гараж или паркомясто.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Възраждане 3
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Двустаен
Конструкция: Тухла
Площ: 55 кв.м
Цена: 37 899 €
Етаж: 2
Брой етажи: 11
Асансьор
Морска панорама
Необзаведен
Парко-място
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook