Описание на обекта
Оферта: 18096

Агенция за недвижими имоти "Евро Хоум България" предлага на Вашето внимание необзаведено търговско помещение със статут на магазин. Разположен е изцяло на партер в района на Нептун, и в непосредствена близост до центъра. Районът е изключително комуникативен, като в близост се намират болница, университет, училища, удобни спирки на градския транспорт и др.

 

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Нептун
Xарактеристики
Категория: Под Наем
Тип: Магазин
Конструкция: Тухла
Площ: 46 кв.м
Цена: 1 000 лв.
Чиста жилищна площ: 47 кв.м
Етаж: партер
Брой етажи: 5
Брой стаи: 1
Разстояние до море: 1.24 км
Разстояние до плаж: 1.24 км
Разрешително за ползване (акт 16)
Ток
Вода
Необзаведен
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook