Описание на обекта
Оферта: 11794

Предлагаме на вниманието Ви, търговско помещение на две нива, разположено в централен район на гр. Варна. Имотът е с площ от 120 кв.м., която е разпределена между две нива - партерно( 80 кв.), подходящо за търговска зала и сутеренно(40 кв.м.), подходящо за склад. Обектът разполага със санитарен възел.

Обявената цена е без ДДС.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Гръцка махала
Xарактеристики
Категория: Под Наем
Тип: Магазин
Площ: 120 кв.м
Цена: 400 €
Брой стаи: 2
Разстояние до плаж: 0,500 км
Летище: 7 км
Разрешително за ползване (акт 16)
Свободен паркинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook