Описание на обекта
Оферта: 14962

Компания специализирана в сферата на недвижимите имоти и собственост, в град Варна Евро Хоум България, представя на Вашето внимание  търговско помещение с квадратура от 80 кв. м., разположено на оживена улица с голям човекопоток в центъра на град Варна. Състои се от два етажа, които представляват:

  • - Първи етаж - 60 кв.м., а именно: 40 кв.м. помещение, 20 кв.м. складова част, която може да се усвои към помещението и санитарен възел;
  • - Втори етаж - 20 кв.м., които представляват офисна част, складова част и санитарен възел.
  • Имотът е подходящ за магазин, офис, салон за красота, има разрешително и за заведение.

 

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Център
Xарактеристики
Категория: Под Наем
Тип: Магазин
Конструкция: Панел
Площ: 80 кв.м
Цена: 2 399 лв.
Етаж: партер
Брой етажи: 6
Разстояние до плаж: 1.5 км
Летище: 7 км
Лице на асфалт
Панорама
Свободен паркинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook