ЗА НАС

Евро Хоум България ЕООД е динамично-развиваща се компания, чиято цел е да предложи на своите клиенти готови решения при покупко-продажба и отдаване под наем на недвижими имоти. В тази връзка извършваме професионални консултации, индивидуално за всеки наш клиент, като създаваме задълбочен правен и маркетингов анализ на пазара.

about-us-1.jpg (38 KB)

Служителите на организацията са млади, ерудирани и амбициозни хора. В унисон с духа на компанията, те се стремят да създадат отпимални условия за Вас, нашите клиенти, и да гарантират максимална защита на интереси Ви. Отличните познания на екипа ни в сферата на недвижимата собственост и строителството, вникването и прилагането в детайли на нормативната уредба на Република България, тяхната добра езикова подготовка- всичко това позволява на компанията ни да извършва консултанска и посредническа дейност, както на български, така и на чуждестранни клиенти.

about-us-2.jpg (37 KB)

Евро Хоум България ЕООД може да предложи и управление на Вашата недвижима собственост. Ние имаме богат опит в тази област и Ви гарантираме постигане на стабилен, положителен резултат, в рамките на кратък период от време.

Новоформиралите се условия и особености на пазара на недвижимите имоти изискват експертен поглед, гъвкавост и новаторско мислене. Ние Ви предлагаме именно това- индивидуален подход към всеки един клиент, с цел оптимално задоволяване на неговите уникални потребности и желания. В наше лице, ще намерите коректен партньор, стремящ се да улесни максимално Вашият избор и вземането на най-правилното решение.

about-us-3.jpg (32 KB)

Оставаме верни на нашето мото: Заедно можем повече!

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook