Продава Складово помещение

375 000 €
Описание на обекта
Оферта: 18487

Евро Хоум България представя на Вашето внимание  имот с чудесни възможности за базиране на складово-производствен процес в най-предпочитаният район около София- град Елин Пелин. Теренът попада в индуастриална зона на града с изключително лесен достъп по асфалтов път.Имота е равен, а в него има разположено производствено хале, което подлежи на ремонт. Инфраструктурно този парцел е обезпечен- трифазен ток и ВиК.  Възможност за комасиране на по-голям терен.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област София
Район: гр. Елин Пелин
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Складово помещение
Конструкция: Тухла
Площ: 700 кв.м
Цена: 375 000 €
Площ на парцела: 5000 кв.м
Етаж: 1
Брой етажи: 1
Общо застрояване (кинт): 40% до 60€
Плътност: 2.0
Височина до покрив: 10 м
Регулация
Разрешително за ползване (акт 16)
Ток
Вода
Канализация
Лице на асфалт
Панорама
Необзаведен
Допълнителни постройки
Парко-място
Свободен паркинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook