Продава Складово помещение

76 999 €
VIP
prodava-skladovo-pomeshtenie-grad-varna-vinitsa-2513-1.JPG prodava-skladovo-pomeshtenie-grad-varna-vinitsa-2513-2.JPG prodava-skladovo-pomeshtenie-grad-varna-vinitsa-2513-4.JPG prodava-skladovo-pomeshtenie-grad-varna-vinitsa-2513-5.JPG prodava-skladovo-pomeshtenie-grad-varna-vinica-2513-1.jpeg
Описание на обекта
Оферта: 2513

Град Варна, Виница, 105 кв.м, Компания Евро Хоум продава разработен АВТОСЕРВИЗ! ОТЛИЧНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ! Продава се напълно оборудван с прилежаща офисна част, разположени в урегулиран парцел с площ от 450 кв.м. Поземленият имот е на двадесет метра от главен път Варна-Виница (с отлична видимост от авто-потока) и разполага с всичко необходимо - с бетонирани площадки, трифазен и еднофазен ток, централен водопровод, интернет. Застроената площ на халето е 85 кв.м., с височина над 3.7 метра и много светли отвори. Може да заработи веднага, защото има всичко необходимо - машини, подемник и канал, цялостна гама от инструменти и специализирани машини, осветление и т.н. Помещението е с подова настилка шлайфан бетон, а от двете страни са поставени модерни ролетни врати за вход и изход на автомобилите. Към основната сграда има модерна офисна част с посетителски санитарен възел. Възможности за реализация: автосервиз, складова база, шоу-рум на стоки и услуги, старт-ъп бизнес, производствено помещение и т.н. Защо този имот?- защото е с много добра бизнес локация, разработен, оборудван и в отлично състояние, много добра ликвидност при рентиране.
За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.
Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.
Следвайки мотото на нашата организация "Заедно ще постигнем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Виница
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Складово помещение
Площ: 105 кв.м
Цена: 76 999 €
Площ на парцела: 450 кв.м
Височина до покрив: 3,7 м
Разстояние до море: 1 км
Разстрояние до асфалт: 20 м
Регулация
Разрешително за ползване (акт 16)
Ток
Вода
Панорама
Обзаведен
Климатик
Допълнителни постройки
Гараж
Парко-място
Свободен паркинг
Сервизни помещения
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook