Описание на обекта
Оферта: 18504

ЕКСКЛУЗИВНО! Евро Хоум България предлага за продажба поземлен имот с висок потенциал на застрояване за складово-производствена дейност в землището на село Тополи. Терена е равен, попадащ в зона Пп - за производство и складова дейност. В съседство са базирани група компании.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: област Варна
Район: с. Тополи
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Промишлен парцел
Площ: 4 000 кв.м
Цена: 55 €
Общо застрояване (кинт): 2.5
Плътност: 60
Височина до покрив: 10 м
Разстояние до море: 5 км
Разстрояние до асфалт: 200 м
Ток
Вода
Панорама
Свободен паркинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook