Продава Двустаен

49 999 €
prodava-dvustaen-grad-varna-troshevo-18401-1.jpg prodava-dvustaen-grad-varna-troshevo-18401-2.jpg prodava-dvustaen-grad-varna-troshevo-18401-3.jpg prodava-dvustaen-grad-varna-troshevo-18401-4.jpg
Описание на обекта
Оферта: 18401


Компания специализирана в сферата на недвижимите имоти и собственост, в град Варна - Евро Хоум България, представя на Вашето внимание двустаен апартамент, който може да се преобразува на тристаен. Жилището е ситуирано на седми жилищен етаж в осем етажен блок. Състои се от коридор, хол с тераса, кухня с тераса, спалня, баня и толет и маза. В жилището е направен ремонт, като е сменена с ПВЦ дограмата в хола и спалнята, подовете са с дъбов паркет в добро състояние, но за лакиране, подменени са ВиК тръбите, поставена е външна изолация на спалнята, поставени са плочки на банята. Сградата е с асансьор и контролиран достъп. Общите части са добре поддържани. Входът е чист и топъл с ПВЦ дограма.

За повече информация и за огледи, свържете се с наш представител на 052 58 90 58, 0890 58 90 58 или чрез посочените в сайта координати.

Компания Евро Хоум България ще Ви окаже пълно съдействие при покупката или наемането на имот, ще Ви съдейства за отпускане на банков кредит с възможно най-добрите условия. Ние ще направим всички необходими правни и технически проверки на харесаното от Вас предложение, както и ще бъдем до Вас от самото начало до финализирането на сделката в нотариална форма, за да сме сигурни за Вашето спокойствие и комфорт.

Следвайки мотото на нашата организация "Заедно можем повече!", ние извършваме най-висшата форма на продажби- ангажиментите ни са изцяло насочени да защитим правата и потребностите на клиентите си, за да са сигурни, че в наше лице имат професионален и коректен партньор за съвместна дейност.

Локация
Област: град Варна
Район: Трошево
Xарактеристики
Категория: Продава
Тип: Двустаен
Конструкция: Панел
Площ: 60 кв.м
Цена: 49 999 €
Етаж: 7
Брой етажи: 8
Разрешително за ползване (акт 16)
Асансьор
Морска панорама
Свободен паркинг
За повече информация и огледи, свържете се с нас на:
За повече информация и огледи, свържете се с нас на: или изпратете запитване от тук: Запитване

Партньори

Call Us!

За консултации и запитвания:

+359 52 58 90 58

+359 890 58 90 58

X

Харесайте страницата ни във Facebook